miercuri, 24 mai 2017

CHIFTELUTE CU DOVLECEI LA CUPTOR

Ingrediente :

  • 3 dovlecei
  • 2 oua
  • 200 gr cascaval tip Dalia
  • 250 gr telemea oaie mediu sarata
  • 3 catei usturoi
  • 100-150 gr pesmet
  • 2-3 linguri faina
  • marar
  • sare , piper, boia

Preparare:


  1. Dovleceii se curata , se spala , se rad si se storc foarte bine de apa lasata .
  2. Cascavalul si telemeaua se rad marunt.
  3. Compozitia de dovlecei rasi se amesteca cu cascavalul , telemeaua , ouale , usturoiul ras , faina si pesmetul.Se condimenteaza cu sare  , piper si marar dupa gust . Se amesteca pentru omogenizare .
  4. Se prepara chiftelute rotunde care se pun in tava tapetat cu hartie de copt.
  5. Se coc in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru aproximativ 30 minute sau pana devin rumene .
  6. Se pot servi calde sau reci .

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Printfriendly

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...