vineri, 14 august 2015

SALATA DE DOVLECEI LA GRATR

Ingrediente :
  • 2 dovlecei medii taiati cuburi mici
  • 3 rosii taiate felii
  • 1 ardei iute mic taiat rondele
  • 2-3 catei de usturoi
  • otet balsamic
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel taiat marunt
Preparare : 
  1. Dovleceii se spala si se taie cuburi mici.
  2. Se incinge o tigaie tip gratar  , se unge cu ulei de maline si se prajesc dovlecei pana se rumenesc si se inmoaie putin.Spre final se aduga si ardeiul iute si se prajeste putin.
  3. Cat sunt calzi se sareaza , pipereaza si se stropesc cu otet balsamic si ulei de masline dupa gust.
  4. Se adauga usturoiul si patrunjelul taiate marunt.
  5. Se amesteca cu rosiile si restul  toate ingredientelor. 
  6. Salata se serveste calda sau rece .
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Printfriendly

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...