- 100g faina integrala
- 100g fulgi de ovaz zdrobiti
- 1 lingurita de praf de copt
- 50-60g zahar brun
- 1 varf mic de sare
- 100g unt nesarat moale
- 2 linguri de lapte
- 2 linguri de stafide
- 1 lingura de fulgi de in(in macinat) .
- Se amesteca faina cu fulgii de ovaz, sarea, zaharul si praful de copt.
- Se adauga untul moale si se amesteca cu o lingura cu restul ingredientelor .Se aduna aluatul , apoi , cu mana cata sa se formeze o bila , care se infoliaza si se lasa la frigider 20 minute.
- Cuptorul se preincalzeste la 180 grade Celsius . Se scoate aluatul din frigider si se intinde o foaie de aluat de 3-4 mm si se taie in forma dorita.Pentru a se putea intinde mai usor , aluatul se pune intre doua foi de copt si se intinde cu sucitorul.
- Se coc intr-o tava pe hartie de copt 15-20 minute pana se rumenesc usor.
- Se scot din cuptor si se lasa la racit in tava.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu