vineri, 14 august 2015

Biscuiti digestivi

Ingrediente :
 
  • 100g faina integrala
  • 100g fulgi de ovaz zdrobiti
  •  1 lingurita de praf de copt
  •  50-60g zahar brun
  •  1 varf mic de sare
  •  100g unt nesarat  moale
  •  2 linguri de lapte
  •  2 linguri de stafide 
  •  1 lingura de fulgi de in(in macinat) .
Preparare :
  1. Se amesteca faina cu fulgii de ovaz, sarea, zaharul si praful de copt.
  2.  Se adauga untul moale si se amesteca cu o lingura cu restul ingredientelor .Se aduna aluatul , apoi , cu mana cata sa se formeze o bila , care se infoliaza si se lasa la frigider 20 minute. 
  3. Cuptorul se preincalzeste la 180 grade Celsius . Se scoate aluatul din frigider si se intinde o foaie de aluat de 3-4 mm si se taie in forma dorita.Pentru a se putea intinde mai usor , aluatul se pune intre doua foi de copt si se intinde cu sucitorul.
  4. Se coc intr-o tava pe hartie de copt 15-20 minute pana se rumenesc usor.
  5. Se scot din cuptor si se lasa la racit in tava.  
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Printfriendly

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...