vineri, 14 august 2015

Fasole lata cu cimbru si rosii

Ingrediente :
  • 1/2 kilograme de păstăi de fasole crude sau congelate
  • 1 ceapă mica
  • 5-6 căţei de usturoi
  • 100 -200  ml sos de rosii (passata)
  • 1 lingurita de cimbru uscat
  • 2 linguri ulei de masline 
  • sare
  • piper
 Preparare :
  1. Ceapa se taie solzisori si se caleste impreuna cu uleiul si putina apa pana se inmoaie.
  2. Se adauga si usturoiul  curatat si taiat marunt.
  3. Se adauga fasolea si sosul de rosii si apa daca fasolea este cruda .
  4. Se lasa sa fiarba pana se scade sosul si e fiarta fasolea .
  5. Se potriveste de sare si piper si se adauga cimbrul.
Pofta buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Printfriendly

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...