vineri, 14 august 2015

SALATA DE CIUPERCI

Ingrediente :
  • 500 gr ciuperci champignon crude
  • 1/2 suc lamaie 
  • 1-2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri maioneza
  • sare , piper
  • patrunjel proaspat tocat
Preparare :
  1. Ciupercile se fierb in apa 5 minute din momentul in care fierbe apa.
  2. Se scurg intr-o strecuratoare si se lasa la racit.
  3. Cand s-au racit se storc de lichid si se taie cubulete marunte.
  4. Se stropesc cu zeama de la lamaie si uleiul de masline.
  5. Se adauga maioneza.
  6. Se sareaza si pipereaza dupa gust si se adauga patrunjel proaspat tocat.
Pofta buna!

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu

    Printfriendly

    LinkWithin

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...