marți, 17 iulie 2012

Rulada din carne de pui

Ingrediente :
1 piept de pui de marime mijlocie
10-15  felii  de bacon taiate foarte subtire ( 1 mm)
4 clatite gata preparate
1 mana de spanac fiert
100 gr cascaval ras
1 ardei rosu sau un morcov fiert

 Preparare :
Pieptul de pui se taie in  jumatate , apoi fiecare jumatate se mai  taie  in jumatate .Fiecare bucata de carne se bate intre doua folii de bucatarie.Se obtin niste fileuri mai mari .Acestea se asezoneaza cu sare si piper .Deasupra se pune un strat foarte subtire de spanac apoi putin cascaval ras.La mijloc se aseaza o clatita impaturata si ardeiul sau morcovul fiert.Se ruleaza strans si se infasoara cu feliile de bacon puse una langa alta . Se leaga cu ata si se dau la cuptor 25-30 min la 180 grade Celsius .
Rulada se serveste rece taiata felii.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Printfriendly

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...