Ingrediente :
1 piept de pui de marime mijlocie
10-15 felii de bacon taiate foarte subtire ( 1 mm)
4 clatite gata preparate
1 mana de spanac fiert
100 gr cascaval ras
1 ardei rosu sau un morcov fiert
Preparare :
Pieptul de pui se taie in jumatate , apoi fiecare jumatate se mai taie in jumatate .Fiecare bucata de carne se bate intre doua folii de bucatarie.Se obtin niste fileuri mai mari .Acestea se asezoneaza cu sare si piper .Deasupra se pune un strat foarte subtire de spanac apoi putin cascaval ras.La mijloc se aseaza o clatita impaturata si ardeiul sau morcovul fiert.Se ruleaza strans si se infasoara cu feliile de bacon puse una langa alta . Se leaga cu ata si se dau la cuptor 25-30 min la 180 grade Celsius .
Rulada se serveste rece taiata felii.
Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Printfriendly
-
Papanasi prajiti cu branza de vaci Ingrediente : 500 gr branza dulce de vaci scursa bine 3 oua 3 plicuri de zahar vanilat 250 gr fa...
-
Ingrediente : 1 kg file de pastrav cu piele 2 oua sau 2 albusuri de ou + un ou intreg 2 linguri faina 1 lingurita sare 4 linguri ulei...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu