Ingrediente:
-3 rosii mari sau 1/2 conserva de rosii cubulete
-4 cartofi
-1 ceapa
-1/2 ardei gras rosu
-1 morcov
-1 telina mica
-3-4 l apa
-1 lingurita zahar sau dupa gust
-taietei sau melcisori pentru supa
-sare
-ulei de masline
-frunze de telina , patrunjel
-bors(optional)
Preparare:
Curatam legumele, le spalam si le taiem cubulete mici.Intr-o oala mare se pun 2 linguri de ulei de masline si se calesc putin morcovii, ceapa, telina si ardeiul rosu .Se adauga apa si se fierbe totul aproximativ 15 minute.Se adauga cartofii taiati cubulete si rosiile date prin mixer si facute pasta.Se lasa sa mai fiarba pana sunt fierti si cartofii.Se adauga taieteii , optional si borsul si se mai fierbe totul 5 minute .Se adauga zaharul si sarea .Se ia de pe foc si se adauga frunzele de telina si patrunjelul taiat marunt.
Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Printfriendly
-
Papanasi prajiti cu branza de vaci Ingrediente : 500 gr branza dulce de vaci scursa bine 3 oua 3 plicuri de zahar vanilat 250 gr fa...
-
Ingrediente : 1 kg file de pastrav cu piele 2 oua sau 2 albusuri de ou + un ou intreg 2 linguri faina 1 lingurita sare 4 linguri ulei...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu