vineri, 14 august 2015

SUPA DE LINTE

Ingrediente :
  •  500 gr linte rosie sau verde
  • 2 cepe medii curatate si taiate solzisori
  • 4 rosii taiate cubulete
  • o lingura patrunjel uscat sau o legatura patrunjel proaspat
  • 2 linguri ulei de masline
  • 5 catei de usturoi curatati si taiati grosier
  • o lingurita coriandru macinat
  • un varf lingurita (1/4 lingurita) chimen
  • o lingurita boia dulce
  • 2 lingurite sare
Preparare :
  1. Intr-o oala se adauga uleiul , ceapa , rosiile , usturoiul si patrunjelul.
  2. Se calesc la foc potrivit 5 minute.
  3. Se adauga lintea , impreuna cu restul condimentelor.
  4. Se adauga aprox.2 l apa . 
  5. Se fierbe supa pana cand lintea si legumele sunt fierte.
  6. Se ia oala de pe foc si se mixeaza compozitia pana devine o pasta fina.
  7. Supa se pune in boluri si se  serveste asezonata cu ulei de masline.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Printfriendly

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...