joi, 2 august 2012
SALATA CAPRESE
Ingrediente :
6 rosii
100 gr mozzarela sau cascaval tip ''Dalia''
sos pesto
sare
Preparare :
Rosiile si cascavalul se taie rondele subtiri .
Sosul pesto se poate pregati rapid din cateva frunze proaspete de busuioc ,1 lingurita ulei masline, un praf de sare , o lingura de parmezan ,o lingura de seminte de pin , de floarea soarelui sau nuca mixate la robot.
Se aranjeaza pe un platou cate o felie de rosie alternatind cu o felie de cascaval .La final se adauga sosul pesto si sare dupa gust.
Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Printfriendly
-
Papanasi prajiti cu branza de vaci Ingrediente : 500 gr branza dulce de vaci scursa bine 3 oua 3 plicuri de zahar vanilat 250 gr fa...
-
Ingrediente : 1 kg file de pastrav cu piele 2 oua sau 2 albusuri de ou + un ou intreg 2 linguri faina 1 lingurita sare 4 linguri ulei...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu